Återvinning

De senaste veckornas väder har inte riktigt inspirerat till några utflykter så jag passar på att köra lite återvinning istället. Soulefteå finns på Instagram men det går inte att dela bilderna därifrån direkt ut hit till bloggen eller till Facebooksidan så jag har plockat ut några jag gillar och återanvänder dem här.

Återvinning - Sollefteåbild från Instagram

En annan variant på återvinning en ny arkivsida med länkar till alla tidigare inlägg. Just inläggen från i somras gav lite hopp i höstmörkret och jag ser framför all fram emot att fylla på med fler badplatser nästa sommar.

Återvinning - Sollefteåbild från Instagram

En annan nyhet på sidan är en sida med länkar till allt möjligt med Sollefteå-koppling; bloggar, musik, sport, föreningar etc. Alla tips på sidor att länka till är välkomna! Maila till souleftea@gmail.com om du har något som du tycker borde finnas med så lägger jag upp det.

Återvinning - Sollefteåbild från Instagram

Jag vill också passa på att tipsa om att vi kör en ny tweetup den 16:e november på Toledos. Här finns lite mer information och på Facebook finns ett event där man kan meddela om man kommer. Man behöver verkligen inte vara inbiten twittrare för att komma, alla är välkomna!

Återvinning - Sollefteåbild från Instagram

Det var väl allt för nu, förhoppningsvis får vi lite riktig snö snart så jag kan gå över till att skriva om vad vinterstaden Sollefteå har att erbjuda.

/S

2 Comments

  1. borde inte kaffepetter kunna räknas som utflyktsmål? funkar toppenbra på hösten, jag testade när jag var ”hemma” i sollefteå i helgen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *