Glad Påsk!

Nu har det varit alldeles för lite aktivitet här men jag tycker mig faktiskt ha giltiga skäl för det. För ungefär en månad sen utökades vår familj från tre till fyra och plötsligt minskade tiden för skrivande drastiskt till förmån för blöjbyten och jakt på bara några minuters extra sömn.

Från BB på Sollefteå Sjukhus

Jag kan iallafall starkt rekommendera Sollefteå Sjukhus när det gäller barnafödande och allt som hör till det (ok, nu var det förvisso inte jag som gjorde själva födandet men jag delade själva upplevelsen iallafall). Otroligt bra omhändertagande! En gång i tiden skrev jag ett inlägg om hur det var att få barn på ett annat sjukhus och det här var verkligen som natt och dag jämfört med det. Helt klart en jättefördel med att bo i Sollefteå och verkligen något vi ska kämpa för att få ha kvar.

Ångermanälven i Sollefteå

Nu är det påsk och våren börjar smyga sig fram i Sollefteå. Säkerligen är det många utflyttade som kommer hem i helgen så jag tänkte passa på att tipsa om lite nyheter i stan.

Citygallerian är nyrenoverad och har numera en mycket öppnare planlösning. Mango Matcafé har utökat sin yta på övervåningen och Trudes har öppnat en ny salong uppe.

I Prima Gallerian har Soro öppnat där Rut m.fl. låg tidigare. Dom har kläder för både dam och herr och har dessutom en hel del intressanta märken som inte har funnits här tidigare.

I hörnet på huset mitt emot Prima Gallerian har det också öppnat en ny klädaffär, Primo Donna, som är inriktad på damkläder och accessoarer.

I en bod intill Strömsborg finns finns en gårdsbutik som säljer lokalproducerad mat, allt från kött och fisk till grönsaker, saft och sylt. Dom har bara öppet vissa dagar så kolla Facebooksidan! För nån vecka sen köpte jag en riktigt fin lammstek där som ska få träffa min grill nu i helgen.

Imorgon lördag är det påskafton och då ordnar Handel Sollefteå massor av kul på stan, bland annat en stor äggjakt som börjar kl. 12. Mer info finns på deras Facebooksida.

För den som mot förmodan inte har lust att hänga på stan så kan jag även rekommendera att surfa förbi Robert Nilssons Youtubekanal och kolla in hans spektakulära flygfilmer över Sollefteå, alla i samma stil som den nedan.

http://m.youtube.com/watch?v=3rWOzb6ied8

Ja, det var väl det för nu. Med önskan om en trevlig påsk,

Krokus

/s

Ev. döda länkar kommer ordna sig så småningom 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *