Golf i miniatyr

Förra veckan fick vi besök av en sommarlovande släkting som gärna ville hitta på något kul på kvällen. Eftersom ogräsrensning tydligen inte var kul nog så tog vi och rullade utför Trängschaktet ner till Risön för en runda minigolf. Eller bangolf som det heter enligt dom insatta.

v. Dessutom finns det en del ovanliga banor, exempelvis den nedan som ser ut som Höga Kusten-bron.

Minigolf i Sollefteå

Minigolf är en av få aktiviteter som jag verkligen har lätt att tappa tålamodet med (det och fiske) och jag spelar väldigt sällan så jag är rätt kass på det. Men den här gången var det riktigt kul att spela eftersom banorna är så välskötta. Förvisso gör det ju att det finns färre saker att skylla på när det går dåligt men det undanröjer också det största irritationsmomentet i minigolf, att man missar på grund av märkliga fel i banan, typ upphöjningar precis runt hålet eller att plåten man slår ut från är bucklig. Minigolf i Sollefteå

Det blev långt ifrån något banrekord den här gången men en riktigt rolig kväll. Dessutom var han som jobbade i själva golfkiosken väldigt serviceinriktad och tog kort på oss när vi spelade vilket bidrog till upplevelsen. Jag trodde inte det skulle vara så många som spelade på kvällen men det var nästan fullsatt när vi var där och det fortsatte komma nya spelare när vi var klara vid niotiden. Jag kommer absolut åka ner och gå en och annan runda igen!

/S

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *