Kommer du hit ofta eller?

Ja, om du redan är en återkommande läsare så blir nog det här inlägget lite överflödigt för dig, då har du redan koll på vad Soulefteå är för något. Om du däremot är en ny besökare så är det här ett ypperligt inlägg att läsa för att orientera sig lite på den här sidan och alla kanaler som den hänger ihop med. Så vi börjar om från början:

Välkommen till Soulefteå!

Det här är en blogg om sånt jag gillar med Sollefteå, allt från platser och byggnader till personer eller evenemang. Jag skriver för alla, de som bor eller har bott här eller för de som funderar på att flytta hit. Här kan du läsa lite mer om bakgrunden till bloggen men den kortfattade versionen är att jag och min familj bestämde oss för att flytta hem igen efter 11 år på annat håll i landet. Under själva beslutsprocessen vägde vi för- och nackdelar med att flytta till Sollefteå och gick på så sätt igenom en massa saker som vi tycker är bra anledningar till att bo här. Nånstans där väcktes idén om att skriva en blogg om precis det, varför Sollefteå är en bra plats att leva på. Dels för att jag var sugen på att ha nåt att skriva om men också för att kunna visa upp för alla andra vilken massa bra saker det finns här.

Soulefteå

Ganska snart växte projektet och det som bara skulle vara en blogg växte till ett koncept med flera olika kanaler. Soulefteå finns numera på Twitter där man bland annat kan vara med på #sollespotting, bildgåtor med platser i Sollefteå.

Eftersom jag fotar en del så ville jag ha nånstans att visa bilderna som inte får plats här på bloggen så Soulefteå finns även på Tumblr där man kan hitta kompletterande kort till vissa inlägg.

Vissa inlägg behöver ackompanjeras av lite musik så har man Spotify kan man även hämta spellistor med olika teman och även hjälpa till att lägga till fler låtar själv. Mer om det går att läsa här.

Det finns även en Soulefteå-karta via Google Maps där jag markerar alla platser jag besöker så att det ska vara lätt att hitta dit. Kartan hittar du här.

Sist men inte minst så finns Soulefteå på Facebook där det bland annat kommer upp evenemangstips, bilder och länkar till nya inlägg på bloggen.

Låter det rörigt? Det är faktiskt inte så rörigt som det låter. Anledningen till alla olika kanaler är att alla ska kunna följa Soulefteå på det sätt de föredrar, vissa vill läsa långa texter i bloggform och andra vill hellre ha lite snabba puckar och då passar Twitter bättre. I slutändan hör allt ihop och har samma syfte, att visa upp Sollefteås bästa sidor!

Soulefteå

Gillar du idén? Gillar du även resultatet av idén, alltså det du läser nu och i mina andra inlägg? Surfa gärna förbi Facebooksidan och klicka på den lilla Gilla-knappen (eller använd den som finns den högra spalten här på bloggen). På så sätt ser du direkt när det kommer upp nya inlägg eller andra nyheter direkt i ditt nyhetsflöde. Och dra dig inte för att kommentera, ju fler tips och råd jag får desto bättre blir resultatet. Jag har faktiskt en särskild sida för just tips, frågor och förslag, du hittar den här. Kom gärna med förslag på saker att skriva om, jag har en hel del idéer själv men det finns oändligt många intressanta saker i kommunen som jag inte har en aning om (än).

Soulefteå

Det om detta, jag hoppas att du har lust att surfa förbi igen nån gång!

/S

Just ja, det går att maila till Soulefteå också; souleftea@gmail.com 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *