Långsele – That’s LAIF

I helgen hade vi vägarna förbi Långsele. På eftermiddagen blev det sovdags för junior och jag passade på att gå en sväng ner till badstranden och Långsele Camping. Solen sken och vyn över Faxälven och gårdarna på andra sidan vattnet var som synes krispig och vacker. Men det är inte utan att man längtar till sommaren…

Långsele Camping på vintern

Långsele Camping på sommaren

Det där med ”Långsele – That’s LAIF” förresten, är det nån mer än jag som känner igen det? Jag har för mig att jag har sett det trycket på en t-shirt eller liknande men när jag googlar på det så hittar jag inget. Jag tycker att det är en genial slogan så om nån kan hitta bevis för att det inte är nåt jag har drömt ihop själv så är alla tips välkomna!

/s

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *