Livstecken

Det har varit lite dåligt med uppdateringar här den senaste veckan, mest för att jag inte hann göra nåt som passade att dokumentera förra helgen. Därför tänkte jag passa på att bjuda på lite länkar i väntan på att det kommer upp lite mer innehållsrika inlägg.

facebooksidan har jag börjat fylla ett fotoalbum med diverse favoritbilder från det senaste halvåret, klicka här för att se de som finns där nu och kom förbi igen här framöver så bör det finnas ännu fler.

Jag har även fyllt på spellistan med artister med Sollefteå-koppling med några sköna låtar av Dan Kjellin, den finns att hämta här. Dessutom har han en egen FB-sida här. Tipsa gärna om fler låtar som passar in på listan, enda kravet är att gruppen eller artisten har någon slags koppling till Sollefteå.

Eftersom förra tweetup:en blev riktigt lyckad så tänkte vi försöka oss på en repris den 16:e november. Upplägget är precis samma som förra gången, en helt vanlig AW för alla som är lite intresserade av internet och sociala medier. Läs mer här och kom förbi på Toledos den 16:e!

Vill även tipsa om två bra grupper på FB att ha koll på, dels Kulturella & Kreativa Näringar i Västernorrland som har en hel del bra grejer på gång och även Bloggare Västernorrland som samlar just bloggare från Västernorrland på ett och samma ställe.

Det var väl allt för nu, hoppas på lite bra väder i helgen så man kan få några bra bilder på alla höstfärger innan dom ramlar ner från träden. Hade varit intressant med en bild från samma ställe som den nedan att jämföra med 🙂

Ett litet livstecken från Soulefteå

/S

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *