Omsjö

För nån vecka sen var vi ute och åkte lite, först till Röåns Möbler för att fylla på med saker till huset och sedan tog vi vägen förbi Omsjö på vägen hem. Jag har något vagt minne av att vi campade på Omsjö Camping vid något tillfälle när jag var liten men jag hade inget minne av hur fint det är i Omsjö. Inte så konstigt kanske, som liten brydde jag mig mer om att jaga malar med badmintonracket än hur omgivningarna såg ut.

Hur som helst så är Omsjö väldigt fint. Förmodligen är det därför det finns gott om sommarstugor där. Vi stannade till här och avnjöt en medhavd fika. Hade det varit lite varmare hade man kunnat bada på den lilla strandremsan. Hade man haft fiskeutrustning, fiskekort och koll på hur man fiskar (jag är fruktansvärt dålig på att fiska) så hade man nog kunna göra det med gott resultat också.

Omsjö, Sollefteå

Fint som sagt. Och väldigt stillsamt.

Omsjö, Sollefteå

En sån här båt kulle jag gärna ha. Med tillhörande sommarstuga förstås. Plus nån som sköter underhåll av dem båda då, det är ju nog mycket att hålla ordning på sitt ordinarie hus.

Omsjö, Sollefteå

Inspirerad av Jonna Jinton och hennes stenbalanserande så var jag tvungen att prova lite stapling. Min lilla stenhög är förvisso långt ifrån avancerad men det är onekligen riktigt kul (och frustrerande) att balansera stenar. Det blir säkerligen fler försök i sommar!

/S

One Comment

  1. Hervor Sjödin

    Hej Fredrik! Vilka smultronställen! Vilka bilder! Jättesnyggt. Jag har talat med Cissi, som just landat efter ett Berlinbesök och kommer hem i morgon. Hon ställer gärna upp på en träff med oss om hur vi skall få fram ett program för hösten. Låt oss samla idéer så länge och så kanske vi kan ses någon gång i nästa vecka, gärna här hemma hos mig? Ha det gott! Hervor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *