Plötsligt händer det – Statusuppdatering från Sollefteå.

Nu är det bara att ha överseende med stavfel och konstiga syftningsfel för helt plötsligt befinner jag mig hemma med endast ett barn som dessutom sover mitt på blanka dagen. Eftersom det hör till ovanligheterna så gäller det att inte slamra för mycket med disk och städ och således öppnas en liten lucka för att skriva några rader om vad som händer i Sollefteå här igen.

Badplatsen Vi i Sollefteå

Sollefteåsommaren var naturligtvis helt fantastisk med vädret som var. Även om valmöjligheterna när det gäller badplatser är lite begränsade när man har bebis som kräver skugga så hann vi göra några expeditioner som fortfarande är odokumenterade här på bloggen, det kommer här framöver som lite inspiration inför nästa sommar.

Badplatsen Selsjön utanför Sollefteå

Även hösten har bjudit på riktigt fina dagar och är det något ställe jag tycker att man ska göra en utflykt till när löven börjar byta färg så är det Österåsen. Vi var där i mitten på september, aningen tidigt för den riktiga färgexplosionen men utsiktsplatserna bjöd ändå på helt fantastiska vyer. Mer detaljer kommer i ett senare inlägg men här är lite bildbevis iallafall.

Vy över Ångermanälven från Österåsen, Sollefteå.

Annars rullar småbarnslivet i Solle på precis som vanligt. Det blir ännu tydligare hur skönt det är att bo såhär med allting så nära. Det är inga bekymmer att åka hem för lite bebishäng på lunchen, att rulla ner för en lördagsfika med hela familjen tar fem minuter (förutom att det tar ca. 3 timmar att klä på, byta på, mata och byta om ett par gånger till innan man faktiskt kommer iväg). Och bara det kommer lite snö så ska vi ta oss an lite vintersport på Hallstaberget.

Intressant himmel över Sollefteå

Hur som helst, ett litet livstecken från Soulefteåbloggen och lite pepp till mig själv att börja skriva mer regelbundet igen. Stay tuned för sommarnostalgi och badplatstips i väldigt god tid!

/s

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *