Tweetup Sollywood 3

Eftersom förra Tweetup Sollywood blev en riktigt lyckad tillställning så tänkte viatt det vore kul att köra en tweetup till, alltså ett tillfälle för twittrare från trakten att träffas i köttrymden istället för via de sedvanliga 140 tecknen.

Det känns dock fortfarade lite tråkigt att begränsa sig till bara twittrare så även facebookare, tumblr:are, instagrammare, bloggare och helt vanliga surfare är naturligtvis också välkomna att vara med. Huvudsaken är att man är lite intresserad av Internet och sociala medier (vilket jag misstänker att du är eftersom du sitter och läser på den här sidan just nu) och att träffa lite nya människor (eller nya och nya, förmodligen känner du flera av dem via internet redan…).

Upplägget är precis som förra gången inte svårare än att vi ses i ett helt vanligt after work-format, tar en öl, kanske en bit mat och hänger lite i allmänhet. Inget avancerat alltså, högst avslappnat och enkelt. Datumet är den 19:e april, tiden klockan 18:00 och platsen är Lime Restaurang & Drinkbar. Ingen föranmälan krävs men skriv gärna en rad i kommentarsfältet nedan om du är sugen på att vara med så får vi en uppfattning om ungefär hur många vi kan tänkas bli. Du kan också joina Facebook-eventet för Tweetup Sollywood här så ser du även vilka andra som kommer.

Hashtag då? Självklart finns det en sån! Tagga #tweetupsollywood och så ses vi den 15:e!

/S

3 Comments

  1. Pingback: Winds of change | Soulefteå

  2. Pingback: Nu är det (snart) jul igen i Sollefteå

  3. Pingback: Livstecken - En uppdatering från Souelfteå

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *