Uppdatering

Nu har det varit lite glest med inlägg här ett tag så nu är det dags för en uppdatering. Det beror helt enkelt på att jobb och vardag åter har trängt sig på och tar upp en massa tid. Det var även ett tag sedan vi tog oss iväg ut på någon utflykt som passar att dokumentera här, att vi åker på 40-årsfest är ju inget direkt utflyktsmål och definitivt ingen sevärdhet. Kan i alla fall berätta att Graningegården i Graninge Bruk är en mycket fin och bra festlokal. Dessvärre vet jag inte riktigt vem man hyr den av och jag fick inte nån bild på bygget heller, bara från insidan och då är det en massa folk med så de passar inte att lägga upp här (eller nån annanstans för den delen, de borde väl egentligen raderas men kan vara bra att behålla för framtida utpressningssyften…)

En liten Sollefteå-relaterad grej jag har pysslat med den senaste veckan är att jag har byggt en ny Spotify-lista att prenumerara på. Den heter Sollekopplat och går att få tag på här (kräver att man har Spotify). Listan är fylld med musik av grupper eller artister med koppling till Sollefteå, antingen att den finns eller har funnits här i kommunen eller att någon eller några av medlemmarna kommer härifrån. Listan rymmer alla möjliga olika genrer och blandar gammalt och nytt, allt från South & Maine och Dara Dagger till Ulrika Ölund och Wayflower. Har du förslag på fler passande låtar? Skriv i kommentarsfältet eller lägg till låtar direkt i Spotify, instruktioner om hur du gör det finns här.

En annan kommande aktivitet är förstås vår kommande tweetup den 14:e september. Här finns mer information men kort handlar det om en after work för alla som är lite intresserade av sociala medier som Twitter, Facebook, Instagram etc. och dessutom är sugna på att träffa lite nytt folk. Absolut inget avancerat, ingen föranmälan krävs men det finns faktiskt ett event upplagt på Facebook nu så har du tänkt komma så får du gärna lägga till dig här. Det är klockan 18 på Toledos som gäller, vi har ingen aning om hur många som kan tänkas komma men det låter som att vi kan bli rätt många faktiskt 🙂

Så var det med den saken. Imorgon lämnar vi Solle för Stockholm och Coldplay men sen ska jag se till att komma ut på lite höst-äventyr här hemma igen. I planeringen finns bl.a. Granvågsniporna, Multråberget, Österåsen och Hullstaklippen, alla perfekta för höstutflykter. Välkommen åter!

/s

3 Comments

  1. Hälsa Stockholm från mig 🙂
    Hullstaklippen ser jag från mitt fönster 🙂

  2. http://mytrips.se

    Besök även Holm Säteri, mycket vacker miljö, det hår att promenera längs björkallén mot älven också 🙂 http://mytrips.se/2012/august/pa-ett-herresate-i-norrland.html

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *