Soulefteå Sunset

Sollefteå kommuns arrangemang härom kvällen tillsammans med Placebrander var riktigt intressant, lokalen var fullsatt med engagerade personer ur alla möjliga delar av Sollefteås befolkning; företagare, jordbrukare, kyrkan, föreningslivet, kommunen med mera. Dessutom var självklart representanter från Höga Kusten Turism på plats eftersom Sollefteå även ingår i varumärket Höga Kusten. Ett tips är därför att börja tagga bilder och inlägg i sociala medier med både #sollefteå och #högakusten så att vår del av världen dyker upp i så många sökningar som möjligt!

Såhär såg det ut i konferenslokalen på Hallstahotellet i tisdags. Massor av folk, Helena på Placebrander går igenom analysen av undersökningen dom har genomfört kring hur Sollefteå uppfattas och precis utanför bild befann sig @wisslaren som berättade om sin kometkarriär som fotograf och Instagram-proffs. Väldigt intressant att lyssna på och kul att han skippade sista passet på konferensen för att hinna ut och fota i det magiska Ådalsljuset. Kolla in hans konto på Instagram för flera härliga bilder från Sollefteå (plus en massa andra intressanta ställen också)!

Jag hann faktiskt också bränna av några bilder på den fantastiska solnedgången som blandades med tunga åskmoln. Det var något med blandningen av varmt solljus och regntunga skyar som gjorde sig riktigt bra på bild i vilket också märks på statistiken för Soulefteå på Facebook dom senaste dagarna har nått ut till nästan 14 000 användare! Fortfarande långt ifrån @wisslarens nära miljonen följare men nytt rekord för Soulefteå iallafall 🙂

Soulefteå

Solnedgång bakom Hallstahotellet i Sollefteå / Soulefteå

Regntunga skyar över Soulefteå

Nästa möte med platsmarknadsföringsgänget är om två veckor, då ska vi börja lägga lite planer så då blir det riktigt spännande!

Annars är livet lugnt i Sollefteå. Våren går trögt och det blåste riktigt kalla vindar idag när jag var med dottern på ridlekis på Granvågs Islandshästar. Men vad gör väl lite kalla vindar när när man får hoppa för första gången? Eller man och man förresten, min största prestation var att jag vågade kratsa hovarna själv men den lilla som skötte själva hoppningen var mycket nöjd. Imorgon är det klämdag och ledigt så då drar vi och klättrar i nipor i Resele, förhoppningsvis i strålande sol och med nybakta sockerkringlor i ryggsäcken.

/f

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *