Tillbaka bakom spakarna

Nu är det dags igen! Det har varit lite låg nivå på aktiviteten på den här sidan en tid nu, det visade sig nämligen att man har fullt upp när man är pappaledig och likaså när man byter jobb. Jag har nog redan nämnt det här vid nåt tillfälle men sedan mitten av augusti jobbar jag på ADC Media, företaget som bland annat ger ut Sollefteåbladet. Det innebär dels att jag har haft fullt upp med att vara ny på jobbet men framför allt på att en del av mitt nya jobb är att skriva artiklar till just Sollefteåbladet. Så för den som eventuellt har saknat att vila ögonen på mina texter på senare tid dels kan hoppas på lite fler såna här men även kan se fram emot att läsa några av mina rader i nästa nummer av bladet. Det är inte längre än en vecka bort!

Annars rullar det på som vanligt här i Ådalens Pärla. Sommaren lämnade en del övrigt att önska när det gäller väder men vi lyckades ta oss ut en hel del ändå. Framför allt till ställen vi varit på tidigare så det blev inte så mycket nytt hit till souleftea.se men jag har faktiskt en del material som ligger och väntar på att få komma ut.

Tills vidare bjussar jag på ett par bra vyer från Sollefteå. Om man lyckas pricka en tur upp till Hallstaberget tidigt en morgon när dimman ligger tät över Ådalen så får man en riktigt mäktig upplevelse när man ser bergstopparna titta upp ur ett hav av moln. Visst ser Multråberget ut lite som en val som kommer upp till ytan i bilden nedan?

Valen i Sollefteå Ovan molnen i Sollefteå

Sollefteå i vid vinkel

/s

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *